Interjú egy felhasználóval*
Walter Voitic, (49 éves) nyugdíjas rendőr – Bécs

Kedves Voitic Úr, előre is köszönöm, hogy vállalta az interjút. Hogyan találta meg a Harmonizert?

Teljesen véletlenül. Be kell vallanom, hogy én soha nem hittem a földsugárzásban és vízerekben, sőt, hogy bizonyos szempontból hatással lehetnek az egészségre. Biztos voltam benne, hogy ez csak puszta képzelet. Szkeptikus voltam ebben a témában. 2011 Karácsonyán kaptam egy ajándékot a karácsonyfa alá, szeretett feleségemtől, Ingridtől. Ez volt a Hamoni Harmonizer. Szép kis meglepetés, – gondoltam, jó helye lesz a pincében, végül is a földsugárzás így elég közel lesz hozzá.

Jaj, ez rosszul hangzik…

Az ajándékok között az biztos, hogy valami mást vártam. Reméltem Ingrid nem kérdez arról, hogy mi történt az ajándékkal. De csak nem hagyta abba, állandóan arról beszélt, hogy a legjobb barátja, mindenre megesküdött a Harmonizer hatásával kapcsolatban. Csak, hogy végre nyugalmam legyen, végül betettem a Harmonizert a hálószoba padlójára. Úgy, hogy amennyire csak lehet, én ne lássam (nevet).

Akkor ez nem volt egy szerelem első látásra. Érzett bármilyen változást a Harmonizer telepítése után?

Először semmit! Diadalmaskodott a belső hang, mert ez volt, amit vártam. Körülbelül 1 hét múlva, azonban valami furcsa történt kutyáinkkal, ők Angelo és Amy. Mindig szívesen feküdtek Ingriddel és velem együtt a kanapén a nappaliban, de soha nem jöttek az ágyunkba. Egy időben vitatkoztunk, hogy szabad-e közénk feküdniük az ágyba. Ingrid mindig is kerülte ezt a helyzetet. Azonban a telepítés után valami megváltozott: „Látod, a Harmonizer már működik” „Hülyeség” válaszoltam. De nem jutott eszembe ellene semmilyen igazán meggyőző érv.

Érzett magán változást a Harmonizer hatására?

Az első 3 hétben nem vettem észre semmit. Ma már tudom, hogy ez normális. Sajnos előtte évekig szenvedetem alvási nehézségekkel, ritkán tudtam átaludni az éjszakát. Nem sokkal az első tünetek után, a háziorvosom pszichiáterhez küldött. Enyhe depressziót diagnosztizált. Felírt antidepresszánsokat és altatót. Vettem a recepteket, de nem váltottam ki a gyógyszereket a gyógyszertárban. A félelmeim és a bizalmatlanságom túl nagy volt pszichiátriai szerekkel szemben. Az évek során a fájdalom és az alváshiány normálissá vált számomra. Viszonylag könnyen viseltem. Ingrid segíteni akart az állapotomon, és kutatott alternatív gyógyszerek után, de én nem hajlottam erre. Számomra ez mind „vudu” volt. Továbbra is szkeptikus voltam.

Hogyan tért vissza a Harmonizerhez? Tudna segíteni?

Az első három hétben úgy éreztem nincs hatása, de miután eltelt körülbelül 25 nap, hosszú ideje először tudtam egy jót aludni. Azt hittem, véletlenszerű, de a következő éjszaka is tudtam aludni, egészen elképedtem. Most, hogy már majdnem 13 hónap eltelt, tünetmentes lettem. Csak ha hosszú útra megyek, és teliholdkor, van még néha alvászavarom. Bárki, akinek krónikus alvás problémája van, jól tudja, hogy milyen elviselhetetlen az élet utána nappal is. Az ember állandóan fáradt és nyűgös. Ha mentesül ez alól a teher alól, az ember hirtelen úgy érzi, újjászületett.

Biztos benne, hogy a Harmonizer segített?

Számomra nem kérdés, hogy ez volt. Az időbeli egybeesés miatt, több mint egyértelmű. Egyébként nem változtattam semmi igazán fontosat az életemben, ez idő alatt. A Harmonizer még mindig ott állt ugyanazon a helyen ahova először tettem. Be kell vallanom, nem mertem változtatni, mert attól tartottam, hogy az alvási problémáim visszajönnek. Különben, azóta több időt szenteltem a földsugárzás témájának. Rendeltem könyveket a témában, és meglepett, hogy milyen sok meggyőző tanulmány létezik a földsugárzás káros hatásairól. Az, hogy ez a terület már tudományosan is kutatott, új volt számomra. Azt hittem, hogy csak féligazságokat terjesztenek. Ugyanakkor azért is mérges vagyok, hogy a hagyományos orvoslás még mindig ilyen tudatlan, – nevet – de csak ezzel a témával kapcsolatban. Szóval, így muszáj volt Ingrid kezdeményezésére támaszkodnom, hogy ne a pszichiáter pszichotróp szereivel vigasztalódjak. Biztos vagyok benne, hogy a földsugárzás elleni védelemmel megelőzhetjük a betegségeket, kifizetése felér egy egészségbiztosítással. Hosszú távon rengeteg pénzt tudunk spórolni, azzal, hogy nem leszünk betegek.

Voitic Úr, köszönöm az interjút.

“Földsugárzás és vízér? Biztos voltam benne, hogy ez csak puszta képzelet. Szkeptikus voltam ebben a témában…”

Walter Voitic

Voitic Úr a kutyáival Amy (középen) és Angelo.