A Harmonizer 14 napi alkalmazás után egyértelműen csökkentette a fülzúgás-panaszokat, és hatására lényegesen könnyebben lélegzem és pihentetőbb az alvásom is. A magas vérnyomásom mindössze 4 hét után jelentősen csökkent.*
Lukas H. évek óta egészségügyi tanácsadó, – Murten, Svájc

H. Úr, 2015.01.24-én megrendelte a Harmonizert. Febr. 15-én (körülbelül 14 nappal a használatbavétel után), megkaptuk az első tapasztalatáról szóló jelentését, melyben beszámolt, hogy jelentősen csökkent a fülzúgása és észrevehetően könnyebb légzést és pihentető alvást tapasztalt.

Murten, 2015. február 15.

„Kedves Manfred Fennesz Úr,

A. Vogel, egy ismert svájci természetgyógyász és egészségügyi tanácsadó. A jó egészséghez a természeti erőforrásokat (gyógynövények) javasolja. Mindig is értettem a test üzeneteit, amelyek feltárják a különböző okokat és összefüggéseket a betegségek tüneteiről.

De a kérdés mindig megmaradt: Mi gátolja korunkban a természetes szabályozást és az öngyógyító folyamatokat? Hogyan tudnánk támogatni ezt?

Nagyon korán kiderült, hogy a modern kor nem csak a műszaki fejlődést hozta el, hanem óriási terhet ró az egészségügyi ellátásra is. Például: a depresszió, a kiégés-szindróma, a tanulási zavarok, az extrém fáradtság stb. Hosszú ideig a kutatások a geofizikai zavarokat elhanyagolták.

De most nagyon boldog vagyok, hogy megvásároltam a „Harmonizer” készüléket …nem csak magamnak, hanem azok számára is, akik tanácsot kértek tőlem. A „Hamoni” csodásan működik. Úgy képzelem, hogy az interferencia hullámhatás alapján történik beavatkozás. Meggyőző például, hogy egy fülzúgás panasz már 14 nap után, jelentősen csökkenthető, vagy érezhetően könnyebb légzést eredményezett, aminek nyugodt alvást köszönhetünk.

Fennesz Úr valami csodálatos és különleges „dobozkát” épített az emberek számára, amelyet elérhető áron lehet megvásárolni. Tudom, hogy nem a termék hozza létre az egészségünket, de határozottan hozzájárul, ezért kell a „Hamoni” készülék, mivel a gyakorlatban együttműködik a bio-rezonancia módszerrel, és a mérés eredménye jól kimutatható.

További csodálatos találkozásokat kívánok, kreatív erőt, hogy még több jót tudjon adni a többi embernek is.

Szívélyes üdvözletem Svájcból
Lukas H.“

Megkértük H. urat, hogy közzétehessük azt az e-mailjét, amelyben arról számolt be, hogy jelentősen csökkent a felesége a magas vérnyomása:

„Jó napot … ezt a jelentést határozottan szeretném közreadni, mert nagyon remélem, hogy sok ember számára örömet okoz és erőt ad.

Az egészséges egyéni felelősségtudat kizárja a visszaéléseket a „Hamoni”-val kapcsolatban. A „Hamoni” készülék alapja a bizalom és a valódi életminőség, nem pedig a lelkesedés.

A Harmonizert 4 hete használjuk, és további javulást figyeltünk meg. Példa erre, hogy a feleségemnek mindig magas vérnyomást mértek, ezért hosszú távú kezelést írtak elő. Alig tudom szavakba önteni az örömömet, mert az eredmény az utóbbi mérések során fantasztikus és lenyűgöző volt. A változást a Hamoni-nak tudjuk be, mert nem tett más egyéb intézkedéseket a biztonság kedvéért.

Tudna küldeni két Hamoni készüléket (barátaimnak), PayPal-al tudok fizetni? Tapasztalataim szerint július/augusztusban megérkezhet. A Hamoni jobb környezetet generál és a szervezetet számos dologban segíti.

Nagyon köszönöm,
Tisztelettel
Lukas H.“

Eredeti jelentés a H. Úr tapasztalatairól

„Fennesz Úr valami csodálatos és különleges „dobozkát” épített az emberek számára, amelyet elérhető áron lehet megvásárolni. Tudom, hogy nem a termék hozza létre az egészségünket, de határozottan hozzájárul, ezért kell a „Hamoni” készülék.“

Lukas H.

Illustration Tinnitus

A Tinnitus (fülzúgás) különböző betegségek tünete lehet. Az érintett kellemetlen zajt hall, amelyet azonban nem külső hangforrás okoz. A fülzúgás leggyakoribb oka a stressz. Az elektroszmog és a földsugárzás szervezetünknek állandó stresszt okoz, ez az úgynevezett környezeti stressz. A Harmonizer viszont jól működő stressz csökkentő. Ezért logikus, hogy a készülék helyrehozza a tinnitust.

Blutdruck-Messung an älterem Mann

A magas vérnyomás gyakori betegség, az emberek több, mint 50%-át érinti. Mivel a kardiovaszkuláris rendszer a legerősebb választ adja a stresszre, ezért nem meglepő, hogy a magas vérnyomás gyakran a krónikus stressz következménye. H. Úr tapasztalata, mely szerint jelentősen javult felesége vérnyomásértéke, a Harmonizer stressz-csökkentő hatása ezért jól kimutatható.