A Hamoni® Harmonizer 1. természetgyógyász-teszt
Rendkívüli eredményeket mutat*

Néhány adat ehhez: Lothar Kappes természetgyógyász, Alsó-Szászországból, Gifhornból (38518) származik. Önként felajánlotta, hogy teszteli a Harmonizer készüléket betegeinél. Néhány hét után, megkaptuk az első vizsgálati eredményeket, amelyben a Harmonizerre úgy utalt, mint egy „csoda”. Kappes Úr megállapításait a nagyagyról, a tüdőről és a gyomorról adta egy nő és egy férfi pácienséről. A képek az oldalunkon ezeknél a betegeknél mutatják az energia javulást a szervekben, amelyet az eszköz használatával értek el.*

„Hello Fennesz Úr,

Itt egy reprezentatív vizsgálat keresztmetszetét írom le 2 betegemnél, amelyhez képek is kapcsolódnak. Jelenleg Metascan tesztelést végeztünk a Hamoni készülék használatára vonatkozóan, …az első vizsgálat a Hamoni készülék nélkül, – ez az első mérés…

Kipróbáltunk homeopátiás szereket, Bach virágterápiát és más gyógyszereket, hogy megteremtsük az egyensúlyt a betegek szervezetében. Kiváló reprodukálható adatokat nyertünk a megbízható Metascan mérésekből, amikor teszteltük a bioenergetikai és testi fizikai állapotukat. Az nem szokatlan ezeknél a módszereknél, hogy az első 10 alkalom még nem tud végső javulást eredményezni.

Itt vannak az adatok arról a 2 betegről, akiknél csodálatos EXTRÉM JAVULÁST tudtunk elérni a Hamoni készülék használatával. Általában átlagosan 20-35%-os javulást tudtunk elérni a kezelések után, más 1-40 féle különböző eszközzel.

A Hamoni készülék alkalmazásával 80%-os a javulás! Gyógyszeres kezelés után is nagyon ritka esetben tapasztalhatunk egy év alatt ekkora javulást. A Hamoni készülékkel már 3 hét után tapasztalható, ez csodálatos javulás. (Lásd a betegek mérési adatait) Az a véleményem, hogy a Hamoni egy rendkívüli eszköz, amely stabilizálja a páciensek egészségét, harmonizálja a működését.

Meg akarom ismételni a Metascan ellenőrző méréseket kifejezetten azért, hogy be tudjuk bizonyítani, hogy a fizikai jólét korrelál a szubjektív javulással. Nagyon örülünk, hogy a praxisunkban ez a szerkezet, a pácienseinknél közvetlenül, szinte azonnal tudott segíteni.

Szívélyes üdvözlettel
Lothar Kappes – Természetgyógyász“

Eredeti e-mail Lothar Kappes – Természetgyógyásztól:

Megjegyzéseink, az eredmények könnyebb érthetősége érdekében

S.P. Nesterov, diagnosztika feltalálója

Az NLS egy biofizikai vizsgálati módszer (Nem Lineáris Diagnosztika). Ellentétben a jól ismert „régi” diagnosztikai módszerekkel, mint a röntgen és a mágnesesrezonancia-képalkotás, ez a módszer még viszonylag fiatal. A 90-es évek elején S. P. Nesterov az Orosz Tudományos Akadémia tagja volt. A 90-es években már klinikailag tesztelték, és 2000 óta használják világszerte diagnosztikai gyakorlatban.

Ebben az esetben 1,4 – 4,9 GHz frekvencián a vizsgált személy elektromágneses mezőjének kiválasztásait tudjuk leolvasni és rögzíteni. Egy érzékelő méri a rezonanciákat (a testünk válaszait), a vizsgált személy állapotáról teljes körű, átfogó képet nyerünk, figyelembe véve életkorát és egyéb tényezőket is, amiből meg tudja határozni a progresszív változásokat a szövetekben 3/100 mm pontossággal. Ezen az oldalon példákat lát ezeknek, a mérési eredményeknek a képeiről. Az NLS-diagnosztika készülékeit különböző gyártók, világszerte ismert márkaneveken gyártják. Az idézett jelentés „Metascan” eszközzel készült, az egyik ilyen NLS rendszerrel. Egy másik tesztet a Harmonizer készülék működéséről, Stefan Mattausch természetgyógyász készítette Nürnbergből. Ő egy másik NLS rendszert használt, az úgynevezett „Delta Scan”-t.

„A Hamoni készülék alkalmazása során 80%-os javulást tapasztaltam a betegeimnél ebben az évben. Ez nagyon ritka, már-már csodával határos.“ *

Lothar Kappes – természetgyógyász

A mérési eredmények dokumentálása képekben: A Metascan eszközzel készült analíziseket Mr. Kappes tette elérhetővé számunkra. Az energetikai változások százalékos adatai ezeken a képeken láthatóak (kattintson a képre). Az értékeket rendre a kép jobb alsó felében, az utolsó előtti sorban mutatja.*

“Susanne” nagyagykérge.
Energetikai javulás Hamoni® Harmonizer készülékkel: +79% *


“Reinhard” gyomra.
Energetikai javulás Hamoni® Harmonizer készülékkel: +82% *


“Susanne” tüdeje.
Energetikai javulás Hamoni® Harmonizer készülékkel: +80% *


“Reinhard” tüdeje.
Energetikai javulás Hamoni® Harmonizer készülékkel: +89% *