A Hamoni® Harmonizer működése
nem csak az emberekre, az állatokra is hatásos*

Már régóta ismert, hogy nem csak az emberekre, hanem az állatokra is igen nagymértékben hat az elektroszmog és a földsugárzás. Az állatok ösztönösen a helyes irányt választják, mintha egy csodálatos fénysugár mutatójuk lenne. Túlnyomó többségük automatikusan kerüli a sugárterhelt helyeket (feltűnő kivétel a hangyák). A Harmonizer hatásosságát nagyon szépen igazolják azok a visszajelzések, amelyeket ügyfeleink írtak állataik viselkedésének változásáról.

1) Kutya

R.B. asszony visszajelzése – Mönchengladbach, 2014.06.14 *

„Jó napot,

Köszönöm szépen a részletes választ a kérdésemre. Örülök, hogy megkaptam a készüléket. Mielőtt még telepítettük volna, a kiskutyám elkerült egy helyet a nappaliban. Azóta viszont órákig alszik azon a helyen.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, időről időre, hogy mi a helyzet.

Üdvözlettel NRW-ből,

Ahol a vihar sajnos nagy károkat okozott,

R. B.”

Kérjük, olvassa el Walter Voitic Úr visszajelzését is a kutyáira tett hatásról.

2) Madarak

C.G. asszony visszajelzése – Burgenland, 2014.10.05 *

„Kedves Csapat,

Márciusban megrendeltem a Harmonizert és kézhezvétel után azonnal telepítettem. Máris van eredmény. Házunk oly annyira harmonizált lett, hogy teljes fecske családok rendezkedtek be nálunk. Ez az első alkalom évtizedek óta, hogy füstifecskepárok jöttek ide. A fecskék állítólag csak az sugárzás-mentes övezetekben építenek fészket. Mindenhová viszem a Harmonizert. Már emiatt is, megérte a vásárlás.

Még egyszer köszönöm, köszönet!!!

Üdvözlet C. G.”

Tudta? A gólyák csak azokon a helyeken raknak fészket, ahol nincs sugárterhelés. Ezért lett legenda, hogy „a gólya hozza a babát”. A sugárterhelés gyakran vezet meddőséghez.

3) Hangyák

E. K. asszony visszajelzése – 12527 Berlin, 2014.03.14*

„Mindazonáltal úgy döntöttem, hogy minden követ megmozgatok, hogy kipróbáljam a Harmonizert. Őszintén szólva, ezt a kis dobozt nem tartottam nagy valaminek. Gyorsan levittem a pincébe, egy szekrénybe, és nem szóltam róla senkinek. Első siker: a hangyák ezentúl elkerülték az otthonunkat.”

Idéztünk egy visszajelzést, el tudja olvasni a teljes levelet itt.

Tudta? Több mint 100 évvel ezelőtt, közönséges hangyákat használtak arra, hogy megvizsgálják a földet ahová építkezni akartak, hogy a hely megfelelő-e avagy sem. Egy hangyabolyt vittek át az erdőből a vizsgálati területre. Ha maradtak a hangyák a talajban, ez rossz jel volt, mert akkor ott az sugárzás-terhelt földterület (a hangyák sugárzás keresők, lásd balra). Ha viszont megszöktek a hangyák, az jó jel, mert az minden bizonnyal sugárzás-mentes hely.

A Harmonizer egy olyan környezetbarát eszköz, amely bárhonnan eltünteti a hangyákat?

Sajnos, nem mindig. Ennek az a tény az oka, hogy a hangyák bár sugárterhelt helyen élnek jól, ők is igényelnek megfelelő élelmet. Nem törődnek a „harmonizált” hellyel, ha úgy találják, hogy túl közel van az élelmiszer-ellátás (pl. kamra, komposzt rakás stb.) Gondoljon csak bele: mielőtt éhen halna, hajlandó lenne némi kényelmetlenséget elviselni az élelemért.

„Örülök, hogy megkaptam a készüléket. Mielőtt még telepítettük volna, a kiskutyám elkerült egy helyet a nappaliban. Azóta viszont órákig alszik azon a helyen.“

R.B. asszony

Ein Hund gibt Pfote

A kutyák, mint a legtöbb emlős és az ember is, kényelmetlenül érzik magukat a sugárzásnak kitett helyeken, és próbálják elkerülni őket. Ügyfeleink beszámoltak róla, hogy a Harmonizer hatására viszont, a kutyák azokat a helyeket is újra birtokba vették, amelyeket korábban a sugárterhelés miatt elkerültek.

Schwalbenmama füttert Rauchschwalbenkinder

A füstifecske eteti a fiókáit, és egy füsti fecske mama portré.

Schwalbenmama

A madarak is sugárzás kerülők. Kutyás ügyfeleink jelentették nekünk, hogy a Harmonizer hatására a régebben elkerült helyeken is látni lehet a kutyákat mozogni.

Eine Ameise

Hangyák azonban sugárzás keresők. . Nagyon kényelmesen érzik magukat a sugárzás hatásának kitett helyeken. A Harmonizer működési területét a hangyák elkerülik.

Ezekről az esetekről is vásárlóink számoltak be.