Hamoni® Harmonizer Magas fokú védelem az elektroszmog (wifi, mobil, elektromos hálózat, stb.) és a káros földsugárzások (vízér) ellen!

Hamoni® kutatócsoportunk már több éve szívvel-lélekkel dolgozik ennek az eszköznek a fejlesztésén. Ennek az eredménye, hogy a Hamoni® Harmonizer rendkívül hatékony védelmet nyújt korunk nagy elektroszmog terhelésével, valamint a geopatikus földsugárzással szemben.

A készülék rendkívül hatékony védelmet nyújt az elektroszmog (mobil, wifi, elektromos hálózatok, stb.) és a káros földsugárzások (geopatikus stressz) ellen.
Az ügyfeleink és orvosok visszajelzései szerint segítséget nyújt súlyos és különböző krónikus betegségek esetében is.*
A szívfrekvencia variabilitás vizsgálat szerint: az összes tesztalany esetében jelentősen csökkent az állandó stressz, valamint az elektroszmog és földsugárzás (vízér) okozta stressz is.*
Két természetgyógyász is, az NLS-diagnosztikai állapot felmérés végzése után, jelentős pozitív hatást mutattak ki a készülék használatával. (12 nagy szervet vizsgál)*
Csak egyetlen eszközre van szükség a védelemhez a háztartásokban. Nagy, 12 méter sugarú félgömb alakban véd.
Könnyen használható: az eszközt egyszerűen a padlóra kell helyezni. A készüléket egy rövid, könnyen érthető útmutatóval együtt szállítjuk Önnek.
Karbantartás-mentes és nagyon tartós: A kiváló minőségű, aranyozott belső alkatrészek évtizedekig működnek. Nem szükséges tápegység, akkumulátor vagy földelés.
2-komponensű technológia: elektronikus és fizikai komponens. A készülék összetevői 5 kontinensről származnak.
30 éves nemzetközi tapasztalat (Németország, Kanada, Ausztria). Szabadalmaztatott technológia. Minden darab kézzel készült.
Magasan képzett, tudományos kutató csapatunk: technikusok, fizikusok, gépész-mérnökök, radiesztéták több évtizedes tapasztalattal.
Megfizethető ár: 79.800,- Ft. Nincs szállítási költség.

A Hamoni® Harmonizer készülék egy kb. 12 méter sugarú félgömb alakban fejti ki hatását,

védőkupolát biztosít lakásokban, családi házakban.

Természetgyógyászok és épületbiológusok véleménye:

„A Harmonizer készülék alkalmazása során 80%-os javulást tapasztaltam a betegeimnél ebben az évben. Ez nagyon ritka, már-már csodával határos.“ *

Lothar Kappes – természetgyógyász


“Bizonyított tény, hogy jelentős, legalább 30%-os csökkenést tapasztaltam a stressz-indexben minden egyes teszt alanynál a Hamoni készülék alkalmazásával.” *

Udo Grundmann – épületbiológus


„Hello Fennesz Úr, a Harmonizer készülék egy igazi sikertörténet! Minden betegnek, akinek eddig Hamoni készüléket adtam tesztvizsgálatra, megtartotta magának! Mások megvásárolták javaslatomra, ez önmagáért beszél. Ma is fogok rendelni két készüléket.“ *

Stefan Mattausch – természetgyógyász

alt=”A Hamoni® Harmonizer Szabadalmi okmánya „>

A Hamoni® Harmonizer Szabadalmi okmánya

alt=””>

Erkölcsi és etikai alapelveink: Minden nap találkozunk olyanokkal, akik segítséget keresnek elektromágneses vagy geopatikus stressz okozta panaszokra. Ezeknek az embereknek a reménysége nagy nyomás alatt tart bennünket, hogy megfeleljünk a magas elvárásoknak. Tudjuk és elfogadjuk, hogy a Hamoni® Harmonizer készülék ajánlása nagy felelősség, de nem ígérhetünk gyógyulást. Lásd még a *-gal jelölt megjegyzést a lap alján. Magas erkölcsi és etikai követelményeket támasztunk magunkkal szemben. Ha nem lennénk teljesen meggyőződve a készülék hatékonyságágáról, nem tudnánk jó lelkiismerettel ajánlani más embereknek.

Sok időt, pénzt és energiát fordítottunk a kutatásra. Minden Harmonizer készülék professzionális osztrák munkaerővel készül Bécsben. Az egészségünk a legdrágább kincsünk a világon, és túlságosan fontos ahhoz, hogy a figyelmen kívül hagyjuk. Reméljük Önök is így gondolják, mert mi ezért dolgozunk.

Kérjük, hogy a Harmonizer készüléket csak akkor használják, ha meg vannak győződve mind a készülék, és mind az erkölcsi és etikai alapelveinkről. Köszönjük.