Gyakran Ismételt Kérdések és válaszok

Összeállítottunk néhány gyakran ismételt kérdést és válaszokat itt.

Melyik szobában és hol helyezzük el a Hamoni® Harmonizer készüléket?

A Harmonizer tökéletes hatása, amely semlegesíti a káros sugárzásokat, az épületbiológiai mérések szerint, egy kb. 12 méter sugarú, félgömbben (kupola alakban) érezhető. Kérjük, úgy válassza ki a telepítés helyét, hogy azok a terek, ahol a legtöbb időt töltik el, teljes egészében a védőkupola hatásában legyen. Ez különösen igaz a hálószobára.

Mikor veszem észre a hatását a Hamoni® Harmonizer készüléknek?

A válasz két tényezőtől függ: az első, hogy Ön mennyire érzékeny, a második pedig, hogy mekkora mértékű a káros sugárterhelés. Az erősebb sugárzás hosszabb ideig késleltetheti a hatást. Sajnos az nem reális, hogy minden káros hatás eltűnik egy éjszaka alatt. A Harmonizer hatása a telepítés után azonnal megkezdődik. Ennek érzékelése azonban szubjektív, eltarthat egy ideig, attól függően, hogy milyenek az ártó tényezők.

Vannak nagyon érzékeny fogyasztók, akik azt jelezték, hogy a pozitív hatást azonnal a készülék kicsomagolása után érezték. Általában azonban, a folyamat néhány hétig vagy akár hónapig is eltarthat.

Ha nem tapasztaltak pozitív hatást ez idő után, akkor a panaszát szinte biztosan nem a sugárterhelés okozza. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy megelőző céllal mégis használja a Harmonizer készüléket, ugyanis bizonyos problémák esetén a pozitív hatása és a panaszok enyhülése vagy megszűnése tapasztalható. Kérjük, hogy a betegségekkel kapcsolatban tájékozódjon jogi nyilatkozatunkról a használati útmutató végén.

Ritkán előfordulhat (különösen érzékeny felhasználóknál), hogy növeli a kellemetlenséget rövid ideig. Még akár ez is előfordulhat, mert a szervezetnek meg kell szokni, hogy harmonizált környezetben működik. Ez néhány napon belül azonban megszűnik. Ez azt jelenti, hogy ha kezdetben ezt tapasztalta, akkor valóban jelentős sugárterhelés volt jelen és a Harmonizer jobbá változtatta a negatív környezetet.

Utazáskor magammal vihetem a Hamoni® Harmonizer készüléket?

Igen. A célállomáson az utasításoknak megfelelően helyezze üzembe a készüléket. Ne tegye ki a szerkezetet nagy ütésnek és magas páratartalomnak, mert az érzékeny belsőt tönkreteheti. Ha repülőgépen a kézipoggyászban szeretnék elvinni ez nehéz feladat lehet. A biztonsági ellenőrzőpont látja az elektronikus alkatrészeket a röntgengépen. A készülék nem tartalmaz veszélyes összetevőket, de nehéz lesz megmagyarázni a biztonsági személyzetnek, hogy ez egy harmonizációs eszköz.

Tudom a védelmi hatást fokozni több Harmonizer készülékkel?

Ez attól függ, hogy mit akar elérni. Ha azt gondolja, hogy két készüléknek a hatása megduplázódik, ez a feltételezés nem igaz. Azonban, ha a hálószobája és a nappali vagy dolgozószobája egymástól távol esik (12 méter), akkor van értelme egy második készüléket is elhelyezni.

Mit tegyek, hogy a Hamoni® Harmonizer átmenetileg ne működjön?

Ha azt szeretné, hogy a Harmonizer teljesen működésképtelen legyen, csomagolja be 3 rétegben háztartási alufóliába. A fólia olyan szoros legyen, mint amikor szendvicset csomagol be. A készülék hatása így azonnal megakadályozható. Ha később szeretné használni a készüléket újra, egyszerűen távolítsa el a fóliát. A Harmonizer ezután újra 100%-os hatékonysággal működik.

Amikor megrázom a készüléket, csörgést hallok. Ez azt jelenti, hogy hibás?

Nem. A készülék nem tartalmaz homokot. A hang egy szilikagél zacskóból jön, amely úgynevezett szilícium-dioxid-ot tartalmaz. Ez egy szemcsés anyag, amely felszívja a felesleges nedvességet. Ha a páratartalom alacsony, az anyag kiszárad és ez hallható, amikor rázza a Harmonizer készüléket.

Ha vannak további kérdéseim, ki tud nekem segíteni?

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon fel minket telefonon vagy küldjön e-mailt. Minden elérhetőségünk megtalálható honlapunkon a „Kapcsolat” menüpont alatt.
Egyszerű kérdésekre általában azonnal válaszolunk. Az összetettebb kérdéseknél, mint például a fizikai-technikai kérdések, előfordulhat, hogy egy kis türelmet fogunk kérni Öntől. Ilyen esetben a fizikusaink segítségét kérjük, majd részletesen válaszolunk a kérdéseire.