A Hamoni® Harmonizer
Alkotóelemei 5 kontinensről érkeznek

Időnként megkérdezik tőlünk: „Ez nem csak egy üres doboz?“
vagy „Ez pusztán azért jó, mert az élet virága rajta van?“

Megértjük az aggodalmát, hiszen olvashatunk olyan termékekről, amelyeket a fogyasztói érdekvédelem nem támogat vagy gyakorlatilag semmit nem érnek, hatástalanok.

Természetes, hogy az ilyen bejegyzések jogosan kétséget és félelmet váltanak ki. Mi is voltunk már hasonló helyzetben. Mégis, szeretnénk eloszlatni a félelmét! Tapasztalatainkat és a teszteredményeket a legjobb épületbiológusok és természetgyógyászok írták. Az is hasznos és fontos lehet az Ön számára, hogy honnan származnak a Harmonizer alkotóelemei. Reméljük, hogy ezekkel az információkkal, elmúlik az attól való félelme, hogy egy kis „üres dobozt” vásárol.

Weltkarte globale Herkunft der Bestandteile des Hamoni® Harmonisierers

Nehéz megfelelő mennyiségű és minőségű összetevőt mindig raktáron tartani. Ennek két oka van:

1) Kevés az alternatíva: nagyon speciálisak az összetevők, általában csak néhány országban áll rendelkezésre, gyakran kevés a gyártó vagy forgalmazó. Amikor szállítási probléma áll elő, akkor nehéz megtalálni a megfelelő helyettesítőt. Ha egy autógyárnak az egyik szállító már nem képes acélt szállítani, akkor átválthat egy másik jelentős acélgyártóra. A speciális összetevők miatt a Harmonizerhez nagyon nehéz megtalálni a megfelelő helyettesítő alkatrészt.

2) A nemzetközi kockázat: az alkatrészeket drágább beszerezni a világ több különböző tájáról, mint ha például mindent csak az EU-ban vásárolhatnánk hozzá. Az árfolyam kockázat még a legkisebb probléma, viszont ha csak egy adott országban van egy bizonyos nyersanyag, akkor ez már nehéz eset. 2015 elején például problémát okozott az Oroszországi szankció. A beszállítónak hirtelen nem volt hozzáférése a banki forgalomhoz.

Az amerikai banki szolgáltatás leállította egész Oroszország tranzakcióit. Később kiderült, hogy csak egy hiba volt, az üzletünk nem esett a szankcióba. Az árut végül időben megkaptuk, de ez figyelmeztetett arra, hogy a nemzetközi forgalom meglehetősen kockázatos. Ez volt a mi leckénk. Most már annyi áru van raktáron, hogy még hosszabb szállítási nehézség esetén is könnyen tudjunk teljesíteni.

Az alkatrészek származási helyei, amelyek emelik a Harmonizer értékét:

Toronto, Kanada
Műanyag ház
New York állam, USA
Szilárdtest alkatrész
Brazília
Szilárdtest alkatrész
Németország
Mérés
Nyomtatás brosúra, mappa
Webhosting
Ausztria
Kutatás és fejlesztés
Gyártás, kalibrálás
Nyomtatott matrica
Vászonzacskó
Elektronikus alkatrész
Észak-Svédország
Szilárdtest alkatrész
Karélia, Oroszország
Szilárdtest alkatrész
Osaka, Japán
Elektronikus alkatrész
Taipei, Taiwan
Elektronikus alkatrész
Shenzhen, Kina
Elektronikus alkatrész
Habszivacs láb
Szilikagél tasakok
Karacsi, Pakisztán
Szilárdtest alkatrész
Namíbia
Szilárdtest alkatrész