A Mobil Hamoni® Harmonizer

Hatékony védelemet nyújt az elektroszmog ellen.

Az otthonunk elektroszmog elleni védelme mára már általánossá vált a tudatunkban. Ez üdvözlendő, azonban sok ember kevésbé tarja fontosnak a házon kívüli védelmet. A terhelés viszont a négy falon kívül általában magasabb (különösem magas nagyfrekvenciás terhelés esetén, 5-ször magasabb az autóban és 9-szer nagyobb a vonaton, mint otthon). Ráadásuk egy átlagos polgár, életének jelentős részét az otthonán kívül tölti.

Nagy testvéréhez (az otthoni használatra szánt helyhez kötött készülékhez) hasonlóan a mobil Hamoni ® Harmonizer is tisztán fizikai hatás alapon működik, ezzel jelentősen eltér a piacon lévő elektroszmog elleni készülékek túlnyomó többségétől, amelyek fizikailag nem magyarázhatók. Ez az oka a nagy népszerűségnek, különösen az elektroszmog érzékeny emberek körében, akik végre megtalálhatják a megoldást a problémáikra útközben a készülékkel (főleg nagy tömegben, bevásárlóközpontokban, tömegközlekedési eszközökön, autókban) és munkahelyeken.

Mivel csak néhány éve vagyunk képesek az otthonunknak védelmet nyújtani helyhez kötött Hamoni ® Harmonizer készülék formájában, örülünk, hogy végre otthonunkon kívül is védelmet nyújthatjuk Önnek, a Mobil Hamoni ® Harmonizernek köszönhetően.

A Mobil Hamoni® Harmonizerl elöl-, oldal- és hátulnézete fehér és antracit színben

Mobil Hamoni® Harmonizer – A legfontosabbak röviden:

Kiemelkedően hatékony védelem az elektroszmog ellen: magas frekvenciákon (mobiltelefon, WLAN stb.) és alacsony frekvenciákon (távvezetékek, háztartási gépek, vontatási áram stb.) egyaránt.

A 2019 novembere óta gyártott összes eszköz 5G-re is hatásos.

Rendkívül hatékony védelem a föld-mágneses sugárzás ellen: vízerek, kőzettörések és geológiai-törések, különféle rácsterhelések. Megjegyzés: A „földsugárzás” a geomágneses zavarok szleng kifejezése. Erre használják a „geopatikus stressz” kifejezést is. A föld-mágneses sugárzás természetben is előfordul. Mindig gondot okoz, ha hosszabb ideig tartózkodunk geopatikusan szennyezett helyen.

A helyhez kötött Hamoni® Harmonizer technológiája alapján véd, mely már évek óta kipróbált, bevált és a természetgyógyászok, épületbiológusok és vásárlók is nagyra értékelik.

Reakciók az eszközre: Az ügyfelekkel kapcsolatos tapasztalataink szerint azok, akik pozitívan reagáltak a helyhez kötött készülékre, szintén pozitívan reagálnak a mobil készülékre is. Ez fordítva is érvényes, hiszen mindkettő ugyanazt a technológiát használja.

Kutatócsoportunk: Tudósok, mérnökök és szakértők, akik több mint 10 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az elektroszmog és a geopatikus stressz területén.

Nagyon könnyű és kompakt. Súly: 14g. Méretek: 6,6 cm x 3,4 cm x 2,4 cm.

Nyakban is viselhető, de hordható is ruhák zsebében, kézitáskákban, hátizsákokban, iskolai és aktatáskákban stb.

Alkalmazás az autóban, például konzolokon, kesztyűtartóban.

Otthon is használható: például éjszaka az éjjeliszekrényre vagy az ágyba helyezve, vagy nappal az íróasztalnál az otthoni irodában.

Hatótávolság: Legalább 3 m sugarú. Itt a tartomány azt jelenti, hogy a tényleges sugáron belül kell lennie. A sugár- és terepi források viszont bárhol lehetnek, azaz az effektív területen kívül is. A készülék mindig az effektív tartományban átfedő mezők összegére hat. Nem számít, hogy a mezőket az effektív tartományon belül vagy kívül generálják.

Tápellátás: Nincs szükség elemre. A készülék önellátó az elektromágneses energiagyűjtés révén. Ezért azonnal működésbe lép, amint az utolsó forrasztási pontot beállították a gyártás során.

Karbantartásmentes, ütésálló és vízálló. Ellenáll egy zuhanynak vagy heves esőzésnek.

Felvihető a repülőre. Nyakba akasztva, zsebben, kézipoggyászban és feladott poggyászban egyaránt.

Ideális: munkahelyen, iskolában, tömegközlekedési eszközökön, autóban, tömeges helyeken (pl. bevásárlóközpontok)

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy otthonukon kívül milyen erős a terhelés, és adott esetben az honnan származik. A mindennapi életünkben, mint például a közlekedésben a vonat, az autó, az iskolák és a különféle munkahelyek, igyekszünk jobban megértetni az elektroszmog terhelés témáját.

Tesztelőink visszajelzései alapján kb.3m-es körzetben biztonságos hatást állapítunk meg.

Elektroszmog terhelés a közlekedésben, az iskolákban, a munkahelyeken: