A Harmonizer segített egy villámlás áldozatának miután minden más gyógymód hatástalan maradt*
Karin H. asszony – Bajorország

2014 augusztus elején kaptuk a lenti e-mailt. A szívünk hevesen vert az izgalomtól. Boldogok vagyunk, hogy van valahol egy személy, akinek munkánkkal tudunk segíteni.

„Hölgyeim és Uraim!

Szeretnék szívből köszönetet mondani Önöknek! Vettem egy Hamoni Harmonizert többé-kevésbé a kétségbeesés határán, mert már elvesztettem a reményt a javulásra.

Túléltem egy villámcsapást 1992-ben, de sajnos, rendkívül érzékeny lettem és évekig szenvedtem súlyos fogcsikorgatástól és nem tudtam rendesen aludni a szülői házban. Semmi sem segített. Mindent kipróbáltam már, teljesen abszurd „gyógyeszközöket” réz, parafa tapéta, edények, ágybetétek, gyógyruhák, stb. és még néhány önjelölt „gyógyító”-t is (akiket nem érdekel, ha valaki szenved!). Egy csomó pénzt költöttem, semmi eredményt nem hozott, a placebo hatás sem. A közelmúltban már csak a kiköltözés maradt.

Annyira hihetetlen volt számomra, miután elolvastam a megjegyzéseket, hogy semmilyen elvárásom nem volt: Beállítottam a készüléket a szobámba, és már az első éjszaka 4 órát aludtam folyamatosan, a következő éjszaka már 6-7 órán át.

Nem érdekel, hogyan és miért működik a termék, de úgy tűnik, ez a dolga. Bár azoknak, akik nem érzékenyek az elektroszmogra, a józan eszük szerint nehéz, vagy lehetetlen megérteni ezt. Végre létezik egy „készülék” amit már teljes meggyőződéssel tudtam javasolni két szomszédomnak is, akik álmatlanságban szenvednek.

Üdvözlet K.H.“

Megjegyzéseink

1) 2014.07.26-án megkapták a Harmonizert, 2014.08.01-én kaptuk a fenti levelet, kevesebb, mint egy héttel az eszköz használata után. Mi természetesen nagyon elégedettek voltunk a gyors hatással, de egyértelmű, hogy erre nincs szabvány. Érthető az emberben a vágy, a gyorsabb javulásra: de tapasztalataink szerint várni kell egy pár hétig, néha akár hónapokig is, amíg lehet valamit „érezni”. Az idő függ a személyes érzékenységtől és a sérülés fokától. H. asszony magát nagyon érzékenynek vallja. Ez lehet az oka annak, hogy ilyen hamar megérezte a javulást. A Harmonizer hatása azonnal jelen van a telepítés után. Azt, hogy ezt a saját testünkön mikor érezzük meg, attól függ, hogy mennyire vagyunk érzékenyek.

2)A Harmonizer az elektromágneses szennyezés és a földsugárzás ellen is hatásos (lásd az igazolásokat a hatásokról és a tanácsokat honlapunkon). Mindkét típusú sugárzás („Környezeti stressz”) testünknek állandó stresszt okoz. Ez a stressz hatással van a nap 24 órájában, és azért olyan veszélyes, mert a testünknek nincs ideje regenerálódni. A pszichés stressz (például, a dugóban) csak néhány órát hat. Mivel azonban az elektroszmog és a földi sugárzás környezeti stressz, betölti a nap huszonnégy óráját.

3) Feltűnő és biztosan nem véletlen H. asszony beszámolója a két tipikus stressz okozta betegségről: a fogcsikorgatásról (lásd magyarázatot balra) és az alvászavarokról. Ha a Harmonizer hatásos, akkor nála is, csökkentenie kell a környezeti stresszt. Úgy tűnik, hogy ez a helyzet H. asszony esetében, egyébként nem lenne ilyen javulás az állapotában.

4) H. asszony szerint sok módszert kipróbáltak, és nem volt hatásuk. Anélkül, hogy ezeket a módszereket leszólnák, az biztos, hogy a Harmonizer kifejtette ezt a hatást, azonban számos, fent említett alternatív módszer egyszerűen nem működik.

Fotó Karin H. eredeti e-mailjéről:

„Mindent kipróbáltam már, teljesen abszurd „gyógyeszközöket” réz, parafa tapéta, edények, ágybetétek, gyógyruhák stb. és még néhány önjelölt „gyógyító”-t is (akiket nem érdekel, ha valaki szenved!). Egy csomó pénzt költöttem, semmi eredményt nem hozott, a placebo hatás sem.“

Karin H.

Illustration Bruxismus

Mi a fogcsikorgatás? Legtöbbször éjszaka, ritkán nappal is előforduló fogcsikorgatás vagy a fogak erős összeszorítása. Ez a fogak túlterhelését eredményezi, a fogágy, az állkapocs ízület, de még a fej izmai károsodhatnak. Következményei súlyos fájdalom szindrómák lehetnek, úgy, mint szédülés, homályos látás, émelygés és a fülzúgás (Tinnitus). Az orvosok szerint a stressz kiváltó oka a szorongásnak és a depressziónak is. Fogcsikorgatást érzelmi szelepnek tartják, amely segít csökkenteni a stressz-hormonokat.

Mann trägt Zahnschutz gegen Bruxismus

Műanyag fogvédő, a szenvedőket legalább éjjelre megvédi a fogcsikorgatástól

Zahnschutz gegen Bruxismus in Großaufnahme

Közeli kép a fogvédőről