A Hamoni® Harmonizer épületbiológus tesztje
A készülék elektroszmog és földsugárzás elleni hatásosságát a szívfrekvencia-variabilitás teszt teljes mértékben alátámasztja (HRV teszt)*

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés ez volt: „Tényleg működik?” Hosszú ideig így tudtunk csak válaszolni: „Miután számtalan pozitív visszajelzést kaptunk az elégedett és hálás ügyfelektől, tudjuk, hogy tiszta lelkiismerettel mondhatunk igent.”

De a vélemények, az egy dolog. Először is, ezek szubjektívek, másrészt azok valódiságát megkérdőjelezhetik. Ezért arra törekszünk, hogy nyilvánosságra hozzuk az e-maileket, a vizsgálatokról és mellékeljük a képeket. Hosszú tapasztalatgyűjtés és megbízható mérések után, szerettük volna objektíven bizonyítani a Harmonizer emberekre gyakorolt pozitív hatását.

Pontosan ezt értük el 2013-ban, Hamburgban, Udo Grundmann épületbiológussal. Ez volt történelmileg az első méréses bizonyíték, az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról. Későbbi bizonyítékok, amelyek szintén méréseken alapulnak, két orvos tesztje is megtalálható a weboldalunkon. Minden további vélemény érdekelt bennünket a készülék működéséről ezért felkértünk érdeklődő orvosokat, természetgyógyászokat, épület biológusokat, radiesztétákat, hogy próbálják ki az eszközt.

A Hamoni® Harmonizer
a szívfrekvencia variabilitás vizsgálatban

A hatékonyságát közvetlenül az emberben igazolni, nem könnyű. Udo Grundmann, a Mágneses Rezonancia Orvostudomány Szövetsége Igazgatóságának, az épületbiológusa. Az Ő megállapítása: az elektromágneses szennyezés és a földsugárzás a szervezetet állandó stressz alatt tartja. Ha a Harmonizer hatásos, akkor a jelenléte jelentősen kell, hogy csökkentse a stresszt, a vizsgálatban résztvevő emberekben. A stressz már nagyon jól mérhető a szervezetben, az ún. szívfrekvencia variabilitás-teszt alkalmazásával. (lásd a bal oldali oszlopot, a részletes magyarázatot).

A teszt – tények röviden

2 teszt forgatókönyv: 1. Erős elektroszmog, 2. Erős földsugárzási terhelés (vízér)
Mérőeszköz: Orvosi szívfrekvencia variabilitás mérőkészülék (HRV)
Mért testértékek: Stressz potenciál és szívritmus
Tesztvezető: Udo Grundmann, épületbiológus, Hamburg, egykor a Mágneses Rezonancia Medicina Egyesület támogató elöljárója
Tesztelt emberek: Több női és férfi önkéntes
3 teszt:
1. Sugárszennyezett helyen
2. Erős sugárterhelt helyen Hamoni® Harmonizer nélkül
3. Erős sugárterhelt helyen Hamoni® Harmonizer készülékkel
Az eredmények közzététele „im+PULS“ folyóirat 37. szám

Az egyedi vizsgálati eredmény

“Tényleges bizonyíték a Hamoni hatására a stressz-index jelentős, legalább 30%-os csökkenése minden egyes önkéntes tesztalanynál.”

Udo Grundmann épületbiológus végkövetkeztetése

A teszt közzététele

Javasoljuk, hogy fordítson időt a kiadvány elolvasására. Nem csak többet tudhat meg a tesztről, de rendkívül jó magyarázatot kap a Harmonizer koncepciójáról. Pontosan ez a Hamoni Harmonizer alapja (Nomen est omen). Anélkül, hogy Grundmann Úrnak hízelegni szeretnénk: Még nem találtunk jobb kifejezést az elgondolására.

„A Harmonizáció mérhető“ – cikk az „im+ PULS” magazin 37. számában. Kiadó: a Mágneses Rezonancia Medicina Egyesület, 57368 Lennestadt, Németország – a honlapon közzétéve szíves engedélyükkel.

Megjegyzés: A jobb olvashatóság érdekében, kérjük, külön-külön kattintson mindkét oldalra. A szerzői jog védelme érdekében, csak kép formájában tudjuk a cikket megjeleníteni.A harmonizáció mérhető

Több orvos oktató, sajnos jelenleg még elutasítja a mágneses rezonancia orvoslás létjogosultságát, pedig az eredmények történelmi tényeken alapulnak.

Nyilvánvaló, hogy a „legjobb időben” kaptam a kérdést Manfred Fennesz –tagunktól Bécsből, kimutatható-e, hogy a „Hamoni” Harmonizer készülék hatásos-e az e-szmog ellen is. (Azt, hogy a harmonizáló a földsugárzások ellen védelmet ad, néhány évvel ezelőtt ki tudtam mutatni több teszttel is).

Amikor megkaptam a kérdést, hónapokig ellenőriztem a kollégáimmal, melyik orvostechnikai eszköz lehet a legjobb, legbiztonságosabb és legegyszerűbb működésű, épületbiológiai szempontból és ezt az ügyfeleknek bizonyítani is tudjuk. Fennesz Úr előállt egy ötlettel, a „Harmonizáló” kategóriában.

De először szeretnék a magyarázattal egy kicsit visszamenni: erőfeszítéseket tettünk radiesztéta, geológus, épületbiológus, biorezonanciás terapeuta, pálca és más segédeszközök használatával, hogy a műszerek által mért rezgések csökkenthetők-e bizonyíthatóan a szerkezettel.

Az épületbiológusok érdekes vizsgálatokat végeznek a káros sugárzások csökkentésére. Különböző szűréseket végeznek (a bejövő és visszaverődő sugárzásokat a szövetekben, kövek vagy fóliák hatásai), az elmozdulások vizsgálata (kőzet elmozdulások, „sugárvédelmi anyagok” geológiai törészónák, rezgőkör). A harmonizáció elérésére léteznek különféle hatásos termékek, amelyek megfelelnek bizonyos rezgéseknek. Ezek izgalmas találmányok (Rayonex e-szmog-Rayonátor, e-kenőfolyadék -Adolf Hussmann), valamint vannak testen viselhető tárgyak, általános harmonizálásra (féldrágakövek, Weber „Isis Beamer”, szimbólumok).

Ezekkel bizonyítottan elérik a hatást az emberekre és állatokra is. A radiesztézia, kineziológia vagy biorezonancia által kimutathatók, mind a páciens testében, mind az objektumban (az ágyban, egy szobában), természetesen a tesztalanyt is beleértve.

Az úgynevezett Harmonizer működése által a felhasznált anyagok, az összetétel, a tartalom, forma, méretek, a rezgési spektrum hatással van az emberekre, állatokra: nyugtató, erősítő, lazító, frissítő vagy egy szóval kifejezve: harmonizáló. A háttérsugárzás – amellett, hogy zavaró az emberek környezetében – létezik, továbbra is hat az emberre, miközben öntudatlanul viseli el. Attól függően, hogy milyen a Harmonizáló konstrukció, az is megtörténhet, hogy az egyes rezgések rezonanciát okoznak, interferencia jön létre (interferencia, fáziseltolódás, felcserélődés). Mivel minden harmonizáló típus telepítése a helyi körülmények szerint többé-kevésbé eltérő, ezért a hatása és intenzitása is más és más, de elfogadható tartományon belül van.

Annak érdekében, hogy a radiesztéta tesztelés személyes problémáitól eltekinthessek, azt gondoltam, keresek egy hiteles épületbiológiai mérőeszközt (Orvostechnikai osztályút). Bár vannak lehetőségek az ilyen harmonizációs vizsgálatokra, de Fennesz Úr adta a végső lökést. A HRV mérők kategóriájában (szívfrekvencia variabilitás mérőeszköz, lásd a cikket „Az épületbiológia” kérdésben), találtunk egy megfelelő mérőműszert, és azt kérte, hogy telepítsünk egy Harmonizert a kliensünkhöz.

Egy épületbiológus kollégával és néhány felnőtt önkéntessel (női és férfi), egy sorházban végeztünk teszteket, hogy a „Hamoni” milyen hatással van a szervezet hormon termelésére. Ezzel a készülékkel lehet-e a szervezetre úgy hatást gyakorolni, hogy a stressz szennyező hatása jobban tolerálhatóvá váljon.

Minden szennyező okot megtaláltuk, a maximálisan állandóan sugárzó bázisállomás, a vezeték nélküli telefon, elektromos mezők, erős földalatti vízér, befolyások a szomszédoktól. Az önkéntesekhez HRV készülékeket csatlakoztattunk a stressz-index tesztelésére – a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer kölcsönhatása – először egy viszonylag semleges helyen teszteltünk, majd különböző erősen szennyezett helyeken. Tény, hogy a „Hamoni” telepítésével minden vizsgálati alanynál jelentős csökkenést tapasztaltunk a stressz-indexben, amely akár 30% is volt.

Fennesz Úr több mint 20 éve foglalkozik geológiai törésvonalakkal és a „Hamoni” fejlesztésével.

Udo Grundmann

“Tényleges bizonyíték a Hamoni hatására a stressz-index jelentős, legalább 30%-os csökkenése minden egyes önkéntes tesztalanynál.”

Udo Grundmann épületbiológus

Messung der Herzfrequenz-Variabilität eines Patienten

Szívünk azonnal reagál az olyan környezeti tényezőkre, mint az elektroszmog és a földsugárzás. De még inkább a vegetatív idegrendszerünk, ami egy sor reakciót mutat, hogy a szervezetünket újra egyensúlyba hozza, ez az ún. homeosztázis (a belső környezet állandósága). Ahogyan a stresszt érzékeli, azonnal az ideális állapot létrehozására törekszik.

Az eltérés mértéke, a stressz szintje mérhető. Ennek számos jelét a vegetatív idegrendszer adja. A mérés egyik lehetőség az lenne, hogy az eloszlott stressz hormonok összegét meghatározzuk, mint az adrenalin és a kortizol. Azonban ehhez a magas költségek mellett el kellett volna véglegesen távolítani a vért.

Sokkal inkább használjuk erre az elektromos jeleket, mert ezzel nagyon könnyű valós időben mérni a folyamatokat. Mivel a szív- és érrendszer reagál a lehető leggyorsabban, ennek mérésére és elemzésére az EKG ideális, a stressz mértékének meghatározása.

EKG auf Papier

A szívfrekvencia-variabilitás vagy HRV (ang. „Heart Rate Variability”) jelenleg az egyik sztenderd módszer a stressz értékelésére tudományosan. Ez egy statisztikai értékelés, folyamatosan rajzolt grafikon, EKG vonal a számítógépen rögzítve, ez mutatja valós időben a stressz a szervezetünkben.

Ön valószínűleg ismeri a hagyományos nyomtatott EKG leletet. Ezen az orvos közvetlenül érzékeli a valódi súlyos szívfejlődési rendellenességet, de nem tudja megállapítani a stressz mértékét és a betegnél. Ehhez szüksége van egy számítógépes szoftverre, amely folyamatosan értékeli az intervallumok között az EKG feltűnő tüskéit (fent a képen). Ez a távolság valójában nem állandó, hanem kissé változik és ezért szabad szemmel nem látható.

Ezeket a változásokat és értékeléseket a szívfrekvencia-variabilitás vizsgálatban, a stressz szintek megállapítására Udo Grundmann épületbiológus segítségével végeztük. Az érvényes következtetés: Minél nagyobb a szívfrekvencia variabilitás, annál alacsonyabb a stressz.

Grundmann úr tesztje rámutatott, hogy a Harmonizer használatával egyértelműen nőtt a szívfrekvencia variabilitás valamennyi betegnél. Vagy fordítva: a feszültség szintje a szervezetben jelentősen csökkent azáltal, hogy az Harmonizer készüléket használták.*

Kind mit mobilem EKG-Gerät

Kronomedicina: mobil HRV méréssel – egy nagyon pontos, számítógépes értékelés – közvetlenül lehet mérni a stresszt. Ez egy fontos elemzés, viszonylag új tudományág úgynevezett kronomedicina. (Szervezetünk időbeni normális ritmusát vizsgálja).

A betegnek (lásd a képen) néhány napig egy kompakt, hordozható test HRV-t biztosítunk. Ezután a viselés idejét a Krono-orvosok kiértékelik az időbeli stresszt. Látja, melyik napszakban alacsonyabb a stressz a betegnél és megpróbálja felismerni a stressz-mintákat. (Például alvás közben)

E tudással felvértezve próbálja a személyes stresszt minimalizálni, életmódbeli változások révén. Az előnye, hogy nem kell egy alvó laboratóriumban végezni, amely mérés egy mesterséges laboratóriumi környezet, hanem a mindennapi környezetükben mérhetők az emberek. Ezáltal a sokkal hitelesebb adatokat kapunk.

Az eljárás ma már eléggé elterjedt, egyebek között vállalati vezetőknél alkalmazzák a stressz értékelésére. A módszer nagyon kedvező, és már minden ember igénybe veheti.