Egy elektroszmog (mobil-átjátszó) által zavart vásárlónk, a Hamoni® Harmonizer segítségével végre altatók nélkül tud aludni*
Jürgen T. Úr – 50226 Frechen (Köln)

T. Úr 2014.09.29-én megrendelt egy Harmonizert. Három és fél hónappal később, 2015.01.17-én, kaptunk tőle egy rövid e-mailt ami nagyon nagy örömet okozott nekünk:

„Köszönetet szeretnék mondani

Helló, amióta Harmonizer van a házamban, nem kell több altatót szednem már több hónapja!

Pedig egy hatalmas elektromágneses toronynak a közelében élek!

Üdvözlettel

Jürgen T …… a Köln melletti Frechenből”

Erste Rückmeldung von Jürgen T.

Miután megkérdeztük T Úrtól, hogy közzétehetjük-e a tapasztalatát, egy kicsit hosszabb választ írt nekünk az elektroszmog terhelésről:

„Re: AW: Köszönetet szeretnék mondani

Engedélyezem, hogy visszajelzésemet kitegyék a honlapra!

A rádiókapcsolat az elektromágneses faktor egy útja, amely a belga haditengerészetben korábban működött!

Ma számos egyéb mobil rádiós antenna, és más rádiós rendszerek is léteznek.

Még egyszer szívélyes üdvözlettel

Jürgen T ……”

Zweite Rückmeldung von Jürgen T.

Mi az a rádióadó? Hol alkalmazzák?

A rádióadók között az információk átadását, nagyfrekvenciás elektromágneses hullámok közvetítik két rögzített pont között. Jellemzően 3,4 GHz – 90 GHz ferkvenciák közötti értéket használnak. Ezek olyan frekvenciák, amelyeket ma használnak a mobilhálózatok közötti kommunikációra, a mobiltelefon bázisállomás és a hálózati szolgáltató között (jellemzően 800 MHz – 2,7 GHz). A rádióösszeköttetések miért örvendenek ilyen nagy népszerűségnek? (melyek száma folyamatosan növekszik, lásd az alábbi ábrát) A mobilszolgáltatók olyan szintre emelték a bázisállomásokat és a mobil hálózatot, hogy ezekhez viszonylag olcsón és hibamentesen lehessen csatlakozni.

Infografik Anzahl der Richtfunkstrecken in Deutschland

Németország rendelkezik a világ legsűrűbb rádióadó hálózatával.
Egyre több irányított rádió útvonal létezik, növekedésének mértéke körülbelül 10% évente. 2020-ig Németországban a rádióösszeköttetések száma várhatóan eléri a 250 000-et. Ezek tényleges adatok és ezt követően (valószínűleg 2020-tól) nagymértékben fejlesztik a hálózatot az 5G bevezetésére.

„Helló, amióta Harmonizer van a házamban, nem kell több altatót szednem már több hónapja! Pedig egy hatalmas elektromágneses toronynak a közelében élek!“

Jürgen T.

Basisstation Mobilfunk mit Richtfunkantennen

Mobil-rádióadó bázisállomás négyszögletes celluláris antennákkal és kerek irányított antennákkal (parabola antennák), ezek mindegyike egy rádiókapcsolat.

Blick von unten nach oben zu Richtfunkantennen und Versorgungskabeln

Nézze meg közvetlenül alulról függőlegesen felfelé mobiltelefon tornyot. Az antenna mellett felismerhető, a tápkábel és az adatkábel, valamint néhány sárga-zöld földelő vezeték.

Richtfunkantennen auf Fernsehturm

A képen egy televízió toronyban nagyszámú különböző méretű irányított rádióantenna látható.