2. Természetgyógyász Hamoni® Harmonizer vizsgálata
Stefan Mattausch természetgyógyász – 90419 Nürnberg

Stefan Mattausch természetgyógyász 2015. május óta tart velünk kapcsolatot. Abban az időben Ő első alkalommal tesztelte a Hamoni® Harmonizer készüléket, a Nem Lineáris Diagnosztika rendszerben (NLS), ahol a DeltaScan Platinum készüléket használja.
Az eredmények annyira meggyőzőek voltak számára, hogy elkezdte ajánlani a készüléket a betegei és az ismert orvos kollégái körében.

Teljesen ingyen végezte a tesztvizsgálatokat. Szeretnénk megosztani a méréseket és néhány saját tapasztalatát a Harmonizer készülékről. Mivel az első tesztje a készülékről nagyon kedvező volt, röviden megosztjuk ezt az e-mailt (2015/05/12) Mattausch Úrtól:

„Hello Fennesz Úr,
Van egy új „szobatársam” ami nagyon jól jött. Vettem az Ön shopjában három Hamoni készüléket (kettőt magamnak, és egyet tesztelésre a praxisomba). Néhány nap múlva, a cége fogadhatja a rendeléseket a honlapomon keresztül 🙂
Üdvözlet Nürnbergből!
Stefan Mattausch”

Mattausch Úr odaadta a Harmonizer készüléket egy 49 éves férfi betegének, hogy vigye haza 2015.05.09-én. A készüléket 4 méterre tette onnan ahol alszanak. A Harmonizer alkalmazása előtt egy referencia mérést végeztek a beteg tényleges állapotáról. Egy hét múlva 2015.05.16-án az eszköz használatával, egy új mérést végeztek. A referencia mérési adatok összehasonlításával olyan változásokat tapasztaltak a beteg szervezetében, amelyekből a Harmonizer pozitív hatására lehetett következtetni.

A teszteredmények (lásd a képeket, a részleteket az egyes szervekről):

Jelentős javulást eredményezett a vérsejtekben és a létfontosságú szervekben.

Nagyon jelentős a javulás, 49%-os* az agyalapi mirigyben. Ma már mindent tudunk az elektroszmogról, de még a mai napig tanuljuk, hogy az agyban levő nagyon fontos agyalapi mirigyben milyen károkat okoz az elektromágneses szennyezés, valamint más helyeken, mint a tobozmirigy (lásd a visszajelzést Dr. med. H. R. neuropszichiáter), és a vér-agy gáton.

Kimagasló még az energetikai javulás a mellékvesében 20%*. Az agyalapi mirigy által vezérelt mellékvesék központi szerepet játszanak a stressz-hormonok (kortizol, adrenalin) termeléséért a szervezetünkben.

Egyéb tapasztalatok Stefan Mattausch természetgyógyásztól a Hamoni® Harmonizer készülékről:

Az első méréseket Stefan Mattausch végezte, Ő rendszeresen beszámolt nekünk tapasztalatairól, a készülékről, amit mindig nagy örömmel vártunk.

2015.08.17-én kaptuk például, a következő e-mail-t tőle:

Re.: Hamoni® Harmonizer – sikertörténet Közép-Frankföldön

„Hello Fennesz Úr,
A Harmonizer készülék egy sikertörténet! Minden betegnél, akinek eddig Hamoni készüléket adtam tesztvizsgálatra megtartotta magának! Mások megvásárolták javaslatomra, ez önmagáért beszél. Ma rendelni fogok még két készüléket. Egy másik orvos is tesztelni akarja szeptember közepén Nürnbergben
Üdvözlet Nürnbergből,
Stefan Mattausch – természetgyógyász”

2015.09.01-én kaptuk ezt az e-mailt tőle:

Re.: Hamoni® Harmonizer – Vicces visszajelzés a betegtől

„Hello Fennesz Úr,
Ma telefonált egy 77 éves páciensem, aki a HAMONI készüléket kb. 3 hete használja. Ő epilepsziás gyermekkora óta, és teliholdkor mindig nagyon rosszul alszik (sokan vannak ezzel így …). Most ért véget egy telihold fázis, ami nagyon intenzív volt, köszönhetően a nagynyomású légkörnek, viszont először aludt nagyon jól, annak ellenére, hogy a hálószobája keleti fekvésű.
Üdvözlet az egész csapatnak, és hamarosan találkozunk!
Stefan Mattausch”

2015.09.02-én Mattausch Úr írta nekünk újra:

Re.: Re: Hamoni® Harmonizer – Vicces visszajelzés a betegtől

„Hello Fennesz Úr,
A visszajelzéseimet akkor is szeretném közzétenni, hogy ha a pácienseim már nem jönnek olyan gyakran, mert a kezeléseim mellett használják a Harmonizer készüléket, ami nagyon jót tesz nekik (kell!) …
Üdvözlet!
Stefan Mattausch”

A holdkór vagy másnéven alvajárás.

Az orvosi szaknyelv ezt alvászavart holdkórosságnak nevezi. Az érintett minden éjjel felébred rövid időre és járkál (az alábbi példában), utána normálisan alszik, azonban ez megismétlődhet. Az alvajáró fokozott motoros-aktivitást mutat. Nem csak forgolódik, hanem felkel, kószál, és különböző tevékenységeket gyakorol. Bár csak mintegy 2 százaléka alvajáró a felnőtteknek, azonban közel egyharmada a gyermekeknek. Gyermekeknél a központi idegrendszer még nem fejlődött ki teljesen, ez az oka. A felnőtteknél, a kiváltó ok még nem ismert. Ha találkozunk egy alvajáróval, ne ébresszük fel, hanem finoman irányítsuk vissza az ágyába.

További információk a bemutatott mérésekről

Minden itt bemutatott mérést egy 49 éves férfi betegen végeztünk, 2015.05.09-én (referencia mérés az alkalmazás előtt), és 2015.05.16-án, 7 nappal a Hamoni® Harmonizer alkalmazása után. Bemutatja az energetikai javulásokat a szervekben. Ezekből a mérésekből származó összehasonlítással a mért értékek adták a pontos referenciaértéket. A készülék kb. 4 méterre volt a beteg alvóhelyétől. A méréseket a DeltaScan Platinum NLS diagnosztikai berendezéssel végeztük.

Stefan Mattausch természetgyógyász eredeti e-mailjei:

„Hello Fennesz Úr, a Harmonizer készülék egy sikertörténet! Minden betegnél, akinek eddig Hamoni készüléket adtam tesztvizsgálatra megtartotta magának! Mások megvásárolták javaslatomra, ez önmagáért beszél. Ma fogok rendelni még két készüléket…“ *

Stefan Mattausch – természetgyógyász

A mérési eredmények dokumentálása képekben: Ezek a képek a DeltaScan Platinum elemző készülék segítségével készült, Mattausch Úr adta közre. Minden mérést egy 49 éves, férfi betegen végeztek. Az energetikai fejlődés százalékban kifejezve ezeken a képeken láthatóak (kattintson a képre). A pontos értékeket a képek utolsó sora mutatja.*

Agyalapi mirigy mérése
Energetikai javulás Hamoni® Harmonizerrel: +49% *


Vérsejtek mérése
Energetikai javulás Hamoni® Harmonizerrel: +43% *


Sejtcellák általános mérése
Energetikai javulás Hamoni® Harmonizerrel: +42% *


Nyirokcsomók mérése
Energetikai javulás Hamoni® Harmonizerrel: +33% *


Hörgők mérése
Energetikai javulás Hamoni® Harmonizerrel: +33% *


Mellékvesék mérés
Energetikai javulás Hamoni® Harmonizerrel: +20% *