Egy rákbeteg tapasztalatai*
Dr. Fritz R.tanácsos – 1190 Bécs

Kitettük ide a Harmonizer felhasználó rákbeteg beszkennelt eredeti levelét. Kérjük, jegyezze meg a dátumot: 1984.01.15! Már 30 évvel ezelőtt is segített embereknek a Harmonizer. Azóta a Harmonizer folyamatosan fejlődik és javul.

Dr. F……R…….. tanácsos 1190 Bécs, Döblingerhaupt utca

1984.01.15.

Fa.
H. Stolze
Semmeringer utca 83
2640 Gloggnitz

Re.: A készülék

„Tisztelt Uraim,

Néhány hónappal ezelőtt P. asszony, (2620 Neunkirchen) a fiam közvetítésével küldött egy földsugárzás ellen védő készüléket. Be kell vallanom, hogy nagyon szkeptikus voltam először, mert depresszióban, álmatlanságban és a rákban szenvedek. Én már feladtam a reményt, mert már több különböző módszerrel próbálkoztam, sikertelenül.

De most már valóban azt mondhatom, hogy depresszióban és álmatlanságban szenvedtem ugyan, de néhány nappal a készülék elhelyezése után, az állapotom olyan eredményeket mutatott, hogy már nem akarok az eszköz nélkül meglenni.

Újra tudok aludni és a depresszióm is eltűnt. A fájdalmam elmúltak és nagyon boldog vagyok, hogy van ilyen készülékem. Köszönöm.

72 éves vagyok, és mindig a koromat okoltam a rossz állapotom miatt. Most, hogy már hosszú ideje tesztelem a készüléket, csak azt tudom mondani, hogy úgy érzem magam, mint bármely másik ember.

Szeretném még egyszer megköszönni a készüléket, és ha szeretnék az írásomat felhasználni, kérem, hogy a nevem kezdőbetűit használják csak, mert nem akarom, hogy a munkahelyemen megtudják a betegségemet. Bárkinek szívesen ajánlom a készüléket. Jelenleg a bátyámnál vagyok Welsben, és természetesen ő is vett egy készüléket.

Még egyszer kérem, az anonimitásomat őrizzék meg,
tisztelettel,
Dr. Fritz R.“

Dr. Fritz R. eredeti levele

A levélről röviden:

Az eredeti levelet a Hamoni kutatócsoport ellenőrizte. Mi tiszteletben tartjuk, a szerző magánéletét és ezért kitakartuk a nevét. A „tanácsos” egy magas beosztású osztrák hivatalnok. A levél címzettje Heinz Stolze, a Harmonizer 1. generációs családjának feltalálója és fejlesztője. Stolze Úr időközben sajnos elhunyt, a Harmonizer második generációs családját Manfred Fennesz Úr vezetésével továbbfejlesztették.

További információkat „A Hamoni® Harmonizer története” oldalon talál.

„…depresszióban és álmatlanságban szenvedtem ugyan, de néhány nappal a készülék elhelyezése után, az állapotom olyan eredményeket mutatott, hogy már nem akarok az eszköz nélkül meglenni.“

Dr. Fritz R.