Csernobil hatása – sérült pajzsmirigyű beteg a Harmonizernek köszönhetően gyógyszer nélkül alszik. 1 nap után minden panasza megszűnt*
L.M.D. Úr Magyarország (Szombathely közelében)

2015-ben a Húsvét utáni héten egy nagyon kedves visszajelzést kaptunk tökéletes német nyelven, L.M.D. Úrtól, aki az ügyfeleink közé tartozik. Pár nappal azelőtt vásárolt egy Harmonizert és már megrendelt egy másik készüléket is. Ennek az oka itt található.

„Egy héten belül már a második eszközt vásároljuk, nem ok nélkül. Minden korábbi panaszunkat, a jelek szerint egyértelműen az elektromágneses szennyezés és a földsugárzás okozta. Azonban ezeket az üzembe helyezett Hamoni Harmonizer már az első napon megszüntette!!!

A mély alváshoz a megfelelő pulzusszám 60/perc reggel. Már jó 15 éve azon vettem magam, hogy nem alszom nyugodtan, kiderült, hogy a pajzsmirigyem sérült (Csernobil hatása). Beloc (25mg) tablettát szedtem éjszakára, hogy a pulzusom megnyugodjon az alváshoz. Amióta használom az eszközt, azóta gyógyszer nélkül alszom!!!, mint egy medve.

A kis doboz lenyűgöző és fantasztikusan végzi munkáját! A többi érintettnek elég bátorságot és elszántságot kívánunk, hogy megvásárolják a készüléket, és ugyanúgy megérezzék a hatását és a sikert, mint ahogyan mi.

Üdvözlettel!
L.M.”

Megjegyzéseink

Fontos megjegyzés a gyógyszerekről: láthatják az ügyfeleink visszajelzéseit, hogy időnként akár annyira javult az állapotuk, hogy már gyógyszerek nélkül is elboldogultak. A készülék hatásáról még egyszer kijelentjük: A Hamoni® Harmonizer nem orvosi eszköz, nem ígérjük, hogy gyógyító hatása van, és semmi esetre sem helyettesíti a kezelőorvosa látogatását! Bármennyire is értékeljük a pozitív vásárlói visszajelzéseket: Soha ne módosítsa a kezelést, előzetes egyeztetés nélkül orvosával!

Fontos tudnivaló a radioaktív sugárzásról: Néha felteszik nekünk a kérdést, hogy a Harmonizer megvéd-e a radioaktív sugárzás ellen. Természetesen nem. A Harmonizer nagyon hatékonyan véd a földfelszíni sugárzások és az elektromágneses szennyezés ellen (az elektromágneses sugárzás szignifikánsan alacsonyabb energiájú fotonok, mint például a radioaktív gamma sugárzás). A radioaktív sugárzás ellen (alfa, béta, gamma-sugárzás) a Harmonizer teljesen hatástalan.

L.M. Úr pajzsmirigy károsodását a csernobili baleset radioaktív sugárzása okozta. Ezt a károsodást nem lehet megfordítani a Harmonizer készülékkel. De a Harmonzer segít javítani a sérülés következményeit, ahogy az ügyfelünk írja az e-mailjében. Mivel ennek az eredményeként fellépő egészségügyi problémákat (vérnyomás problémák, alvászavarok, stb.) valószínűleg erősen befolyásolja a környezeti stressz, például az elektroszmog és a földsugárzás. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a készülék, hatékony lenne a radioaktív sugárzás ellen is.

Eredeti e-mail a tapasztalatokról

„Már jó 15 éve azon vettem magam, hogy nem alszom nyugodtan, kiderült, hogy a pajzsmirigyem sérült (Csernobil hatása). Beloc (25mg) tablettát szedtem az éjszakára, hogy a pulzusom megnyugodjon az alváshoz. Amióta használom az eszközt, azóta gyógyszer nélkül alszom!“

L.M.D. Úr

Zerstörter Reaktorblock von Tschernobyl

A Csernobilban elpusztult reaktor blokk védelmi beton szarkofágja. 1986.04.26-án, egy nagy robbanás történt, és a 4-es blokk reaktor magja összeomlott. A legnagyobb radioaktív katasztrófa volt ez, amire eddig valaha is sor került Európában. 7 tonna erősen radioaktív anyag került a környezetbe. A radionuklidokkal szennyezett szél és az eső egész Európába eljutott. A különböző régiók különböző mértékben érintettek az időjárási viszonyoktól függően.

A felszabadult cézium-137 hosszú felezési ideje 31 év, ezért például, sokáig kimutatható a közép-európai tehenek tejében. Egészségileg különösen problémás a felszabaduló jód-131, mert ez felhalmozódik a pajzsmirigyben, és sugárzási károsodáshoz vezet. L.M. Úr egészségügyi problémáiért ez a felelős.

Lage der Schilddrüse unterhalb des Kehlkopfs

A pajzsmirigy a gége alatt található. Ez tárolja a jódot, amely szükséges a pajzsmirigy hormonok termeléséhez. Nem mindegy, hogy ez a radioaktív jód, vagy sem. A csernobili nukleáris katasztrófa esetében ezért a tárolt jód radioaktív volt.

Azért, hogy ne tudjon a radioaktív jód lerakódni a pajzsmirigyben, abban az esetben, ha nukleáris katasztrófa következik be, van olyan jódtabletta, amely nem radioaktív jódot tartalmaz. Ezt be kell venni nagyon gyorsan, katasztrófa esetén csak így hatásos.