A sejtek létfontosságú tápanyag tartalma javult és a melatonin tartalom hirtelen megnőtt*
E.K. asszony, 80 éves – 12527 Berlin

2014 márciusában egyik péntek este kaptunk egy e-mailt, anélkül, hogy ismertük volna, az ügyfelet. Ő egy igazán kellemes hétvégét okozott levelével a kutatócsoportunknak. Az ilyen pillanatokban igazi az örömünk és az elégedettségünk, mert segíthetünk másoknak.

„Kedves Fennesz Úr,

2013.06.11. óta használom a „Hamoni” Harmonizert. A feladatát tökéletesen látta el. Nem akarom untatni az orvosi történetemmel, csak annyit röviden: 1934-ben születtem, és mintegy 20 éve polyarthritis betegségem van, továbbá ezt követte a csontritkulás, cukorbetegség, különböző étel-intoleranciák, bél- és bőrproblémák, alvászavarok.

Sok dologgal próbáltam már megtörni ezt az ördögi kört. A kötelező gyógyszerel, a különböző alternatív módszerekkel, mind csak átmeneti enyhülést hoztak. 2013 májusában jött egy terapeuta a házunkba, „EB-sejtes analízis”-t végzett (a hajhagymákon), úgy értékelte, hogy én nagy geopatikus stressznek vagyok kitéve. Bármit is mondott, csak maradt a szkepticizmusom és a fenntartásaim. Ezután megpróbáltam tenni valamit, rábukkantam, többek között a honlapjukra. Nem sokat értettem a sugárzás technikai részleteiről, és azt gondoltam, hogy az ügyfelek különböző szubjektív véleményei és érzései elég mulatságosak. Mindazonáltal úgy döntöttem, hogy minden követ megmozgatok, hogy kipróbáljam a Harmonizert.

Őszintén szólva, ezt a kis dobozt nem tartottam nagy valaminek. Gyorsan levittem a pincébe, egy szekrénybe, és nem szóltam róla senkinek. Első siker: a hangyák ezentúl elkerülték az otthonunkat. 2014 márciusában, kértem egy új „EB-sejtes analízis”-t a terapeutától. Tegnapelőtt járt itt, értékelni. A terapeuta nekem szegezte a kérdést: Mit csináltak? Akkor ért a nagy meglepetés; nincs semmi geopatikus stressz és sok más! A sejtek létfontosságú tápanyag tartalma javult, és számos egészségügyi problémámra kedvező hatással volt valami. Mindenekelőtt a melatonin tartalom az egekbe szökött, ami előfeltétele a nyugodt alvásnak.

Mivel sem a terapeuta, sem az intézmény nem tudott a Harmonizer használatáról, ezért ezek nagyon is objektív eredmények.

Köszönöm szépen, és szeretnék, sok boldog és felépülő ügyfelet kívánni

E. K.“

A ügyfelünk teljes nevét az adatvédelmi szabály miatt nem tesszük közzé, csak a kezdőbetűit.

Megállapításaink

1) Az „EB-sejt analízis” olyan hajgyökér vizsgálat, amelynek során a sejteket elemzik a létfontosságú tápanyagtartalom szempontjából, valamint meghatározzák a méreganyag koncentrációt a szervezetben. Különösen, a sugárzási expozíció csökkenti jelentősen a tápanyagtartalmat és a mérgező anyag tartalom megnövekszik a szervezetben.

2) „Első siker: a hangyák ezentúl elkerülték a házunkat.” – Láthatjuk, nagyon jó, hogy nem csak az emberek, hanem az állatok reagálnak sugárzásra. A hangyákról évszázadok óta ismert, hogy „sugárzás keresők”, a sugárzásnak kitett helyeken érzik jól magukat. Itt a sugárterhelés már megszűnt a Harmonizer hatására, ezért a hangyák már nem érezték jól magukat, és kerestek egy másik élőhelyet.

3) „Őszintén szólva, ezt a kis dobozt nem tartottam nagy valaminek…” – Ilyen és hasonló kijelentéseket gyakran hallunk a vevőinktől, amikor a Harmonizert először veszik a kezükbe. Mi azt mondjuk: Nem a csomagolás számít, hanem a technológia, ami benne van.

4) A 2013.06.11-én vette át a terméket, a 2014.03.14-én kaptuk a fenti levelet. 9 hónap telt el a vásárlástól a sikerig és az üzenetig. Gyakran türelmetlenek az ügyfeleink és elvárják, hogy már néhány hét alatt észrevehető javulás következzen be az egészségükben. Mindig azt tudjuk csak válaszolni: a sugárzás károsodás több év alatt épült fel a szervezetben, így naiv dolog lenne azt gondolni, hogy rövid idő alatt ezt vissza lehet állítani. Adjon időt a szervezetének, hogy érezze a Harmonizer hatását – megéri!

Fotó E.K. asszony eredeti e-mailjéről

„A terapeuta nekem szegezte a kérdést: Mit csináltak? Akkor ért a nagy meglepetés; nincs semmi geopatikus stressz és sok más! A sejtek létfontosságú tápanyag tartalma javult, és számos egészségügyi problémámra kedvező hatással volt valami. Mindenekelőtt a melatonin tartalom az egekbe szökött, ami előfeltétele a nyugodt alvásnak.”

E.K. asszony

Illustration zur Haaranalyse

Mire jó haj elemzése? A szennyező anyagok felhalmozódnak a hajban, sok esetben, nagyobb koncentrációban, mint a szervekben. Ezért azok könnyebben észlelhetők a haj elemzése révén. Sőt, meg lehet vizsgálni a sejtek létfontosságú tápanyagtartalmát a hajgyökér elemzéssel. Ezek a tápanyagok a sugárterheléssel jelentősen csökkennek.