A Hamoni® Harmonizer egy egész családnak segít nyugodtan aludni, és enyhíti a baba álmatlanságát*
Melinda M., Asszony – 3500 Krems, Ausztria

Az első beszélgetésre M. asszonnyal 2014 november végén került sor. Ők telefonon kértek tanácsot, mert az volt a feltételezésük, hogy a sugárterhelés felelős a család rossz alvásáért. November 30-án rendelte meg a Harmonizert, december 11-én este hívott minket, lelkesen és hálásan újságolta, hogy az egész család és különösen a csecsemő alvása is jelentősen javult.

Előzetes a jobb megértéséhez: M. asszony Magyarországról költözött Ausztriába. Jelenleg Kremsben élnek férjével, 2 kisgyermekkel és egy babával.

Az első telefonos beszélgetésünkön M. asszony arról számolt be, hogy a háziorvosuk Magyarországon a sugárterhelés kimutatására specializálódott, és nagy figyelmet szentelt a kérdésnek. Magyarországon egy családi házban éltek, de már elég kicsi volt a megnövekedett létszámú családjának. Az ágyuk helyének változtatására nem volt lehetőség, mert egyszerűen nem volt hely a hálóban.

Pedig az a gyanújuk, hogy geopatikus stressz vagy elektroszmog terhelés (wifi) a felelős, a lakásban élő családtagok rossz alvásáért. Egy barátjától hallott a Harmonizerről és többet akart megtudni róla. Körülbelül 30 perc beszélgetés után azt mondta, nagyon érdekli a Harmonizer, és elgondolkozik a megrendelésén.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az egyes konzultációs beszélgetések, tanácsadások sorrendjével nem foglalkoztunk.

Telefon napló visszajelzés M. asszonnyal december 11-én, este:

M. asszony azt mondta, nagyon lelkes és hálás, mert az egész család alvása sokkal nyugodtabb lett, amióta telepítették a készüléket. Különösen a kislánya miatt örül, aki még kisbaba és leginkább őmiatta rendelte a Harmonizert. A Harmonizer beállítása előtt a baba nagyon nyugtalanul aludt. Többször felébredt éjszaka, és még azután is nehezen aludt el, hogy megszoptatta.

A Harmonizer telepítése után a baba csak egyszer ébred fel éjszakánként. Szoptatás után alszik reggelig. M. asszony és a család többi tagja is (férje és két kisebb gyermek) sokkal jobban és nyugodtabban tudnak aludni. M. asszony nagyon köszönte. Végül még két kérdés.

1. kérdés

Önnek az volt a problémája, hogy a baba gyakran felvette a Harmonizert játszani a földről. Azt tanácsoltam neki, hogy rejtse el a készüléket egy szekrény alsó fiókjában. A fiók alja, ha lehet, ne legyen több, mint 10 cm-rel a padló fölött, mert a Harmonizernek ez az a szint, ahol jól működik.

Lényegtelen, hogy elöl van, vagy nem látható, mert akkor is kifejti hatását.. Csak a nagyobb fémfelületek (például konyhai berendezések, fém polcok a pincében) korlátozzák a hatását. M. asszony azt is mondta, hogy ő is nyugodtabb, hogy egy ruhadarabban van a készülék a ládában, így nehezebb a babának megtalálni.

2. kérdés

Azt akarta tudni, a Harmonizer milyen hosszú ideig hatásos. Különösen, hogy a hatás idővel csökken-e, vagy kell-e frissíteni, tölteni. A válasz erre a kérdésre mindig: „Ha nem üti kalapáccsal a Harmonizert, akkor elvileg örökre jó.”

Vigyázzon, hogy ne tegye ki erős ütéseknek és magas páratartalomnak, mert az érzékeny belső működése sérülhet. Az eszköz egyik komponense egy (passzív, azaz az energia-független) elektronikus áramkör. Az alkatrészeket megóvjuk az ütközésektől és a korróziótól. Ez utóbbi ellensúlyozására, aranyozott elektronikus alkatrészeket építettünk be.

„Mielőtt telepítettük a Harmonizert a kislányom gyakran felébredt éjszaka, és felsikoltott. Röviddel azután, hogy beállítottam a Harmonizert, az alvási problémák elmúltak. Most csak egyszer ébred fel éjjel. Miután megszoptatom, alszik reggelig. A két kis gyerek, és a férjem is azóta sokkal nyugodtabban alszanak.“

Melinda M.

Schlafendes Baby