A Hamoni® Harmonizer alkalmazása
Felhasználói kézikönyv

Sok ember szinte ösztönösen idegenkedik a kézikönyvektől. Ne aggódjon, igyekeztünk, hogy világos és érthető legyen. Pár perc alatt el tudja olvasni. Látni fogja, hogy a Hamoni® Harmonizer helyes használatára csak a józanészre van szükség.

Rövid leírás

1. Megkapta a Hamoni® Harmonizert fekete vagy krémszínű műanyag borítással. A ház megóvja a kényes belső működést, amely az elektroszmog és a földsugárzás elleni védelmet végzi. Az alkatrészek eredetére vonatkozó áttekintést a VÉDELEM menüpontban találja meg.
2. A készülék tetején az „Élet virága” szimbólum látható. Alul a négy stabilizáló, rezgés gátló lábacska. Az elülső oldalon, kék-pont körcímke van. Ez arra szolgál, hogy segítsen a radiesztétánknak a pontos kalibrálásban.
3. A Harmonizer teljesen energia független és nem igényel karbantartást. Ha óvatosan kezeljük (azaz nincs nagy ütésnek, nedvességnek kitéve stb.), akkor gyakorlatilag korlátlan élettartamú.

Hová tegyem a Hamoni® Harmonizert, hogy működjön?

A készülék telepítése:
A Harmonizert helyezze a padlóra egy megfelelő helyre.
A készülék szabadon álljon, ne legyen letakarva.

1. Helyezze az eszközt a földre, lehetőleg fedetlenül. Tegye a fal mellé vagy a sarokba, amennyiben ez nem lenne lehetséges, akkor egy nyitott bútor aljába vagy a függöny mögé. Teheti a készüléket egy polc (ami lehet fém!) legalacsonyabb részére, ami a padlótól ne legyen magasabban, mint 10 cm. Legfontosabb a takarás nélküli elhelyezés. Az alvóhelytől minimum 1,5 méterre legyen, ami egy optimális távolság a felhasználók többségénél, így jobb hatás érhető el, azonban a kisebb távolság sem ártalmas.
2. Guggoljon le azon a helyen, ahová előreláthatóan az eszközt szeretné elhelyezni. Nézzen át képzeletben a falon, illetve fölfele a plafonon keresztül azoknak a helyiségeknek az irányába, ahol hosszú ideig szokott tartózkodni (hálószoba, nappali, dolgozószoba stb.). A látómezőbe ne essen bele nagy fémfelület, pl. konyhai gépek, fémszekrények.
3. Most nézzen a készülék helyétől az ágya irányába. Az ideális távolságra (2 méter) tegye az ágya közepétől. Ha a telepítés helye kívül van a hálószobán, akkor nézzen újra képzeletben a falakon túlra, hogy a hatása meglegyen a falakon vagy a plafonon keresztül. Most helyezze a Harmonizert a földre úgy, hogy a kék pont, amely a készülék elejére van ragasztva, az ágya felé mutasson. Ha az ágya az emeleten van, csak képzeljen el egy függőleges vonalat, amely áthalad az ágyán keresztül. Tegye ebben az esetben is az eszközt olyan helyzetbe, hogy a kék pont nézzen az ágya közepe felé. Fontos, hogy a Harmonizert vízszintesen tegye a padlóra.
4. Ha Ön több emeletes házban vagy lakásban él, az eszközt a legalsó szinten egy szobában helyezze el a földön. A Harmonizer a fölötte levő emeletet is zavarmentessé teszi, amennyiben az a készülék ható sugarán (12 méteren) belül van.

Gratulálunk! Az Ön Harmonizer készüléke működik.
Nem is volt nehéz, ugye?

Példa egy jó telepítési helyre


A jó telepítési hely: Letakarás nélkül helyezze a készüléket kb. 2 méter távolságra az ágy középpontjától, úgy, hogy a minimális távolság 1,5 méter legyen. Az elöl levő kék pont közvetlenül az ágy felé nézzen. Ettől a helytől a Harmonizer hatósugara 12 méter (a képen zölddel jelölve). Ugyanígy járjon el, és tartsa a 2 méter távolságot a kanapétól a nappaliban, vagy az íróasztaltól a dolgozószobában, ha a Harmonizert csak ott tudja elhelyezni.

Fontos megjegyzés

A pozitív hatás független az ágy és a készülék közötti távolságtól. Míg a legtöbb felhasználó kevésbé érzékenyen reagál a készülékre, addig van néhány ügyfél, aki túl érzékeny a távolságra. Ezeknek az embereknek, egyéni távolság lehet az optimális. Ha ebbe a csoportba tartozik, akkor ezt az optimális távolságot Önnek kell megtalálnia.

Javasoljuk, hogy kezdje el 1,5 méterrel, és figyelje meg néhány napig a teste jelzéseit. Ha úgy érzi, kellemes ebben a távolságban, akkor tartsa a telepítés helyén a készüléket. Ha nem, akkor változtathatja a távolságot fokozatosan 1-2 méter (max. 12 m) távolságban, és figyelje meg újra és újra a szervezete reakcióját. Hagyja abban a távolságban, amelyen pozitív érzése van.

Kedvezőtlen a beszerelési helyek: Kedvezőtlen a beszerelési helyek

1) Pince: Nem javasoljuk, hogy a készüléket a pincében helyezze el. A páratartalom a pincében gyakran magas, ami károsan befolyásolja a harmonizáló életét. A szobahőmérséklet és páratartalom a megfelelő a Harmonizer maximális hatásához.
2) Konyha: A fém felületek, a konyhai felszerelések blokkolják az eszköz működését.
3) Fürdőszoba: Nedvesség és a kifröccsenő víz okozhat maradandó károsodást.

Kedvezőtlen a beszerelési helyek

4) Azok a helyek, ahonnan a Harmonizer véletlenül könnyen elmozdulhat: például a gyerekek vagy a háziállatok által, ezért próbálja meg egy kétoldalas rögzítő szalaggal rögzíteni a padlón. Ha mégis elmozdulna semmi gond, a készüléket egyszerűen tegye vissza a megszokott helyére.